Ray-ban solbriller

Vi skriver løbende solbriller fra de populære og attraktive mærker. Der er derfor ingen vej uden om Ray-ban. Vi har samlet alle vores artikler om Ray-ban solbriller i følgende liste, så du nemt, hurtigt og effektivt kan tilgå dem. Skulle du have lyst til at erhverve dig en insiderviden om Ray-ban, firmaet bag flere af verdens førende solbriller, så skal du læse følgende artikel, som er dedikeret til Ray-ban.

Langt de fleste kender mærket Ray-ban. Det er forbundet med prestigefyldte produkter i den dyre ende af skalaen. Det er luksus for pengene, og Ray-ban er derfor med i den absolutte elite. Når der sættes nye standarder, har Ray-ban ofte en finger med i spillet, da det er en af markedets helt store og ældre herre.

VERDENS STØRSTE UDVALG AF EKSKLUSIVE RAY-BAN SOLBRILLER

Ray-ban – et mærke med en lang historie

Ray-ban er en af de ældre aktører på markedet, med over 70 år på bagen. Den lange historie har  budt på utallige udfordringer, successer og fiaskoer for Ray-ban, som gang på gang har skabt succesfulde solbriller, som har opnået salgstal langt over det forventede.

Siden etableringen i 1937, har Ray-ban også slået sit brand fast, hvilket har resulteret i, at de stadig sidder som en stor og indflydelsesrig spiller på markedet. De formår at kombinere det, som vi allerede er vant til med det innovative, revolutionære og ukendte, for at skabe det ultimative produkt.

Aviator – Ray-bans hjertebarn

En af de banebrydende og specielle modeller fra Ray-ban er uden tvivl Aviator. Hele produkttypen er skabt af Ray-ban. Aviator solbriller forbindes ofte med luksus og enorm eksklusivitet. Der er kælet ned i mindste detalje for Aviator solbrillerne, som er anvendt af utallige kendisser verden over. Sortimentet af de luksuriøse solbriller udvides med mellem 1 og 5 nye modeller om året. De kan i dag købes for en overskuelig pris, ofte under kr. 1.000,00.

LÆS MERE OM RAY-BAN RB3025 – KENDISSERNES FORETRUKNE RAY-BAN SOLBRILLE

  • Glassene beskytter 100% mod UV-stråler
  • Det er svært at knække metallet, som er anvendt til produktionen af solbrillernes stel
  • Materialerne, som er brugt i produktionen af Aviatorsolbrillerne er i bedste kvalitet
  • Glassene er store og beskytter dermed mere end konkurrenternes små solbrilleglas.

 

DU KAN LÆSE MEGET MERE OM AVIATOR SOLBRILLER HER 

 

Fra eksklusiv til allemandseje

For at kunne konkurrere med konkurrenterne, har Ray-ban været nødsaget til, at udvide sortimentet med nye solbriller, for at have produkter i begge ender af prisskalaen.

Dette er blandt andet mundet ud i, at 30% af de danskere, som anvender solbriller, anvender Ray-ban. Dette er en antagelse, da der ikke findes officielle målinger på danskernes valg af solbriller.

Som sagt, er Ray-ban et af de dyre mærker på markedet. De har solbriller, som koster knaster, og så har de også de billige solbriller (billige af Ray-ban at være). Du betaler i høj grad for mærket og kvaliteten.

Når du skal købe Ray-ban solbriller, er det vigtigt, at du har øjnene åbne overfor besparelser, og er på vagt overfor kopivarer. Som udgangspunkt er besparelsen på 30%, hvis du vælger at købe Ray-ban solbriller online.

 

Succeskriterie #1 – solbriller til begge køn

Ray-ban er fleksible, i og med, at deres produkter passer til både damer og herre i alle aldre. Det vigtigste paramter når du skal købe Ray-ban solbriller er, at du kan lide mærket, udseendet og kvaliteten.

Den yngre generation er vilde med Ray-ban solbrillerne, i og med, at Ray-ban producerer mange modesolbriller. Det tilfører dig et moderne look, og en vis form for prestige og luksus.

Derfor er det vigtigt, at du ikke kun kigger på prisen, og ikke lader den afgøre, hvorvidt du skal have Ray-ban solbriller – for ja, de er dyre end mange andre mærker, som du kan købe for i omegnen af 30 kroner.

 

Vær på vagt overfor fake Ray-ban solbriller

Når det så er sagt, så skal du være ekstra opmærksom på kopivarer. Hvis du ikke køber fra en større og troværdig forhandler, skal du tænke dig en ekstra gang om, inden du bestiller dine solbriller, for i Danmark er det direkte ulovligt, at købe kopivarer.

Udover at det er ulovligt, så er der også en kæmpe forskel på kvaliteten på ægte og fake Ray-ban solbriller. For at det ikke skal være løgn, så kan du også se, hvorvidt Ray-ban solbriller er ægte eller fake, med det blotte øje.

Alle forhandlerene, garanterer vi, ikke sælger kopivarer, og at du derfor er sikker på, at få et par ægte, prestigefyldte og højkvalitets Ray-ban solbriller.

Læs eventuelt vores guide til at spotte fake solbriller.