Solbriller til mænd

Solbriller til mænd er vigtigt tilbehør

De dage er heldigvis forbi, hvor det ikke var velanset for mænd at gå op i deres udseende eller moden. Her er sket en masse positivt og det er ikke kun de unge, der i dag har en klar mening om, hvad der er smart og hvad de gerne vil gå med. Der er masser af magasiner og bloggere der henvender sig direkte til dem, der ikke bare griber det der ligger nærmest i klædeskabet, men som gerne lægger tanker og arbejde bag deres fremtræden. Den moderne mand er helt bevidst om, hvilke signaler han ønsker at sende til de folk han møder også selvom han måske vælger at se ud som om, den slags slet ikke optager ham spor.

Når interessen for herretøj er steget, så er behovet for lækkert tilbehør også vokset. Det er ikke kun kvinderne der i dag går op i de små, men meget betydningsfulde detaljer som, som sko, ure, smykker, tasker og den slags. Et item som har særlig bevågenhed, er solbriller til mænd. De skal ikke længere bare beskytte mod solen i årets varme måneder, men bruges hele året og være medvirkende til klart at markere, hvem man er eller gerne vil fremstå som.

Tre typer solbriller til mænd

Lidt groft, kan man inddele solbriller til mænd i tre forskellige typer: ”Sporty”, ”Street” og ”Classic”. Beskrivelserne er vejledende og skal læses med et gran salt, men kan evt. bruges til at indkredse de behov, man har. Under alle omstændigheder, kan det være godt, at have flere forskellige modeller at skifte i mellem.

Sporty design er til den aktive mand, der har fuld fart på cyklen eller har gang i masser af andre aktiviteter, hvor solbrillernes funktion og pasform skal være i top. De produceres typisk af internationale sportsbrands, er har blik for, hvad der rart for øjnene til udendørs træning, men ikke er så brugbart i andre sammenhænge. Tænk på cykelryttere, basketball spillere, løbere o.s.v. Den stil er ikke forenelig med et skræddersyet jakkesæt.

”Street”, kunne også kaldes ”mode solbriller.” Hvert år kommer der nye trends på området og de ses i rasende fart rundt omkring i gadebiledet især hos de yngre, der opsnapper trends i en fart og hurtigt tager dem til sig. Det sker typisk i foråret og når efteråret kommer, er de væk igen. Sommerens afslappede påklædning med klip klappere og shorts passer fint sammen med noget moderne uhøjtideligt tilbehør, der kan være mere farvestrålende og humoristisk end ellers. Leg lidt, men forsøg ikke at være ung med de unge, så kommer man hurtigt til at ligne en der lige kommet hjem fra en festival og ikke har opdaget, at festen er stoppet.

”Classic”, er som navnet illustrerer et klassisk og holdbart valg. En investering, der er holder hele vejen i facon og stil, som man med glæde bruger længe, gemmer væk og finder frem igen flere år efter. Flertallet af eksklusive brands designer tidsløse solbriller, der nok kan minde om noget fra en svunden tid, men ikke desto mindre stadig er topaktuelt. Den slags solbriller til mænd, må godt koste lidt., her betaler det sig ikke at spare. De skal være tilpas diskrete og helst have en neutral farve. Helt sorte solbriller, går aldrig af mode, men vær opmærksom på, at de godt kan have et lidt hårdt udtryk og ikke altid klæder den vinterblege hud. Kig også efter stel i metal eller skildpadde look og glas i røgfarvede eller grønne toner, er super anvendelige året rundt.

 

 

 

 

 

Hvor finder man de bedste solbriller til mænd?

Når man først har kredset sig lidt ind på, hvilken slags solbriller man foretrækker, kan man overveje budgettet lidt. Lækre solbriller behøves ikke koste en formue, men man kommer noget længere og får et langt bedre produkt, hvis man ofrer noget mere, end det et par billige koster i et supermarked eller en discount tøjkæde. Det er vidt forskellige produkter, der slet ikke tåler nogen form for sammenligning.

Selvom solbriller bruges hele året, så er de stadig dyrest at købe i de varme måneder. Klassiske briller kan sagtens erhverves til en fin pris på udsalg, men deciderede modebriller skal ikke købes, når sæsonen går på hæld, for så når man ikke at få nok glæde af dem. Hold øje med tilbud som to par for at pars pris, det er god måde at få dækket flere behov på.

På nettet findes mange gode forhandlere af solbriller til mænd, der kan levere det nyeste fra branchens bedste brands. Derfor er ingen grund til at lade sig begrænse af udvalget i de lokale butikker. De solbriller man køber online i danske webshops, kan naturligvis returneres, hvis man ikke synes de er klædelige når man prøver dem på, så fejlkøb er umulige og man kan være helt tryg ved alle handler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *