Tom Ford solbriller

Tidligere var der primært fokus på solbrillers praktiske funktion, de skulle beskytte øjnene mod sommerens skarpe sollys og ellers bare se nogenlunde pæne ud. I dag er solbriller en af at de mest populære former for tilbehør hos begge køn, ikke bare fordi de er fornuftige at bruge. De bæres med glæde året rundt og er nærmest uundværlige. Man har gerne flere forskellige par at skifte mellem og er fuldt ud bevidst om, hvilke signaler man ønsker at sende til sin omverden, med alt hvad man ifører sig.

Markedet for spændende solbriller har aldrig været større og mere spændende for kunderne. Her gælder det samme, som for andre typer af design, – man får det man betaler for og glæden ved god kvalitet og lækkert håndværk, vil altid vinde over ærgrelsen ved alt for billige køb. Alle gode modebrands fører også et udvalg af solbriller, der går helt i tråd med mærkets andre produkter i stil og look.

Mange køber et eller flere par af de nyeste modeller hver sæson og selvom det kan virke som en udskrivning, så er det også en smart måde, at få opdateret garderoben på en nem måde. Vælg kvalitet frem for kvantitet og invester i gode items med lang holdbarhed. Hvis man ikke allerede har fået øjnene op for Tom Ford solbriller og ikke allerede har opdaget deres førende position på markedet, så er de afgjort værd at rettet blikket lidt imod, hvis man foretrækker at købe det bedste der findes i disse år.

Tom Ford – Et design ikon

Den amerikanske Tom Ford har gjort en komet karriere på Verdens modescene og det er ikke uden grund, at han i dag betragtes som en af fornemmeste eksponenter for god stil til mænd. Han blev født i Houston i Texas 1961. Allerede i en alder af 16 drog han til New York for at studere kunsthistorie på universitetet. Allerede efter et år, droppede han ud og optrådte i flere amerikanske reklamefilm, inden han startede på at læse til indretningsarkitekt.

Under dette studie stilbragte han nogle måneder i Paris, hvilket gav ham inspirationen til at begynde at arbejde med tøj og mode. De følgende år arbejdede han sig frem i flere forskellige kendte modehuse og begyndte at vise sin særlige gennemtrængende sans for stil og flot markedsføring. Da Tom Ford i 2004 begyndte at arbejde udelukkende under eget navn og skabe sit helt eget brand, tog tingene for alvor fart.

I dag er han særlig kendt for herretøj og tilbehør, men har faktisk også slået sine folder som filminstruktør med filmen ”A single man” i 2005, der havde den engelske gentleman Colin Firth i hovedrollen og fik stor succes internationalt. Filmen er en både trist og meget rørende historie der foregår i 60´erne, men er samtidig et langt kig ind i en meget smuk verden, hvor hvert eneste visuelle valg ud i mindste detalje, er truffet med en umiskendelig sikker sans for tidløs stil.

Det er væltet ind med anerkendelser for Tom Fords arbejde og han har som ingen anden nulevende amerikansk herretøjsdesigner formået at opnå en nærmest ikonisk status i branchen. Der bliver sendt lange blikke efter alt, hvad han giver sig i kast med og det kopieres i stor stil. Intet kan stå mål med den originale og ægte vare, der altid rammer lige i centrum af det punkt, man på en gang kan kalde helt klassisk og meget moderne og som gør designet vedkommende nu og holdbart i fremtiden.

Tom Ford solbriller til alle

Tom Ford solbriller er på hylderne hos de førende optikere og brilleforhandlere i hele Verden. Der er mange forskellige modeller og der kommer hele tiden nye klassikere til. Når man prøver et par, føler man slet ikke samme tvivl omkring klædeligheden, som man tit gør ved den slags køb.

Man mærker omgående, at der er kælet for detaljerne og udførelsen er gedigen. Glassene beskytter optimalt mod solen, samtidig med man får et markant og lækkert look. Alle typer, uanset alder, kan finde et par, der passer netop til dem og hurtigt vil blive de foretrukne at gå med.

Her er ikke de store logoer og fjollet unødvendig bling bling, men solbriller der taler deres eget tydelige formsprog, hvor man tiltrækker sig god opmærksomhed helt uden at larme. Derfor er de et godt valg uanset om man kun vil have et par enkelt til alle lejligheder, eller om man foretrækker at have adskillige at skifte i mellem.

Som nævnt tidligere, kan det rigtige valg af tilbehør gøre en enorm forskel og være med til at højne indtrykket af tøj, som man måske er gået hen blevet lidt træt af, men som stadig kan bruges, hvis det mixes med nye items. Se de mange variationer indenfor Tom Ford solbriller og andre produkter online og få et godt indtryk af brandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *