Købe solbriller online

Der er som udgangspunkt to måder at erhverve sig produkter på. Det er med solbriller, som med alle andre produkter – enten køber du dem i en fysisk butik, ellers kan du købe solbriller online. Du har med garanti handlet i fysiske butikker før, og kender derfor allerede til de ulemper og fordele, som der er forbundet med de fysiske butikker. Her kan du derfor læse, hvorfor du bør overveje, at købe solbriller online. Der er mange grunde, så læs videre, hvis du gerne vil spare (mange) penge på dine solbriller.

 

Overblik nemt og hurtigt

Internettet er og forbliver det medie, hvor du hurtigst kan danne dig et overblik. Du kan på få sekunder hoppe fra én webshop til en anden, fra ét produkt på shoppen til et andet, og efter få minutter, kan du have fundet nok information til, at du er blevet ekspert på et område. Det er hurtigt og smertefrit at navigere rundt mellem internettets gotter. 

Alternativet er, at gå butik op og butik ned, skrive priserne og specifikationerne ned på papir, låne flere bøger end man nogensinde får læst, og derefter gå i krig med sit materiale, og finde det bedste af det bedste. Det er langsomt og meget smertefrit.

På dette punkt er det uden tvivl en fordel, at gå i krig på internettet, og undersøge markedet tyndt og finde de helt rigtige solbriller online.

 

Fake or not

Det kræver ikke den store viden at oprette en webshop, og begynde at sælge produkter. For at være helt præcis kræver det 5 minutter, og 0 kroner på bankkontoen. Derefter er man kørende, med en fake webshop, som ikke kan sende de produkter, som man sælger. Dette er et af de punkter, hvor det kan være besværligt, at anvende internettet.

Men hvis du er udstyret med den rette viden til, at gennemskue disse webshops, så er nettet stadig den bedste løsning.

Derfor er det vigtigt, at du kan gennemskue, om en forhandler sælger produkter uden at sende dem, eller sælger fake solbriller frem for originale solbriller.

Vi har uarbejdet en længere guide, som omhandler emnet, at spotte fake solbriller.

Vær et skridt foran svindlerene – lær at spotte fake solbriller

 

TrustPilot

En af de bedste værktøjer, som du gratis har til rådighed i forbindelse med online handel er uden tvivl TrustPilot. TrustPilot er et genialt værktøj, som du kan bruge til flere ting. Det er en database over alle tænkelige virksomheder, hvor kunder kan bedømme firmaet. Dette er guld værd for dig, som ikke kender til forhandleren i forvejen.

Du kan få et indblik i, om kunderne har fået en god service, modtaget deres produkter, har kunnet komme i kontakt med virksomheden eller har oplevet noget anden i forbindelse med virksomheden. TrustPilot giver virksomhederne en rating, baseret på gennemsnittet af kundernes karakter. Du gør klogt i, at læse nogle af kundernes vurderinger, for at se, om de har oplevet af modtage fake solbriller, eller andet i forbindelse med at købe solbriller online hos den pågældende forhandler.

Dog skal du ikke tro blindt på TrustPilot. Det kan give dig et godt fingerpeg, men nogle virksomheder manipulerer med deres anmeldelser.

Dog står vi inde for vores samarbejdspartneres Trustpilot Score. Klik på forhandlerens navn, for at hoppe direkte til deres TrustPilot-side, hvor du kan se vurderinger, karakter og meget mere.

Trendhim.dk (karakter: 9,5/10 – baseret på 61 vurderinger)

SmartBuyGlasses.dk (karakter: 7,2/10 – baseret på 592 vurderinger)

Karakteren er opdateret 27.12.2013, 12:20.

 

Besparelsen

Som med alle andre produkter, og ligesom fysiske butikker, så varierer rabatten/besparelsen meget, al efter, hvilken butik/forhandler du vælger at købe dit produkt hos, og hvilket produkt du har i tankerne.

Dog er besparelsen ofte mellem 50 og 60% på det samme produkt, som du kan købe hos din optiker – vel at mærke, hvis du køber dine solbriller online.

Grunden til besparelsen er blandt andet, at butikkerne ikke skal have dækket ting, såsom butikslokaler og personale.

 

De tre vigtige faktorer når du skal købe solbriller online

Når der er tale om online handel, så skal man være lidt mere obs på en række ting, end hvis man køber sine produkter hos en fysisk butik. Men du har samtidig også flere muligheder for, at undersøge tingene online, blandt andet om produkterne er ægte eller ej, og om forhandleren er troværdig.

Men inden du bestiller dine produkter, skal du være opmærksom på de tre faktorer ved online handel. De er altafgørende for, om du gør en god eller dårlig handel. Du kender formodentlig godt til de tre faktorer, men tænker måske ikke så meget over dem, når du bestiller produkter online.

#1 – prisen

Prisen er et altafgørende parameter, hvad angår alt handel. Hvis du ikke kan få produkterne til en fair pris, så køber du dem ikke. Når der er tale om netbaseret handel er prisen ofte det parameter der står mellem dig og et klik på KØB-knappen. Derfor er produktets pris vigtigere end nogensinde før.

Når du skal vurdere om prisen er fordelagtig, skal du sammenligne med andre online forhandlere, og ikke de fysiske butikker.

Vi garanterer dog, at prisen på produkterne hos vores samarbejdspartnere er fordelagtige, og i den absolut lave ende af prisskalaen.

#2 – leveringstiden

Som udgangspunkt er leveringstiden hos webshops på mellem 1 og 3 hverdage. Dog skal du undersøge dette, inden du køber dine produkter – især hvis det er til en gave, hvor der er deadline på leveringstiden. Vores forhandlere har følgende leveringstider:

Trendhim.dk gør brug af dag-til-dag levering.

SmartBuyGlasses har markeret nogle produkter med  “hurtig levering” – disse produkter leveres hurtigst muligt, og de resterende produkter leveres indenfor 1-3 uger. Der er flere parametre i leveringsprocessen hos SmartBuyGlasses, som du bør læse. Du kan læse dem her.

#3 – fragtomkostningerne

Dette er det tredje parameter. Vores forhandlere har følgende leveringspriser:

Trendhim.dk har en fast fragtpris på 25 kroner, uanset hvor meget du køber

SmartBuyGlasses kører med gratis fragt på alle ordre

 

Det kan også nævnes at vores forhandlere har følgende returret:

Trendhim.dk kører med 30 dages returret – dog kan du kontakte supporten, hvis du ønsker dit produkt byttet eller pengene tilbage efter de 30 dage – de er altid til at snakke med. Læs mere her om, hvordan du gør dette

SmartBuyGlasses kører med 100 dages returret.

 

Informationerne om vores forhandlere er opdateret 27.12.2013 12:40