Christopher Cloos solbriller – et dansk iværksætter brand

Markedet for solbriller er enormt konkurrencepræget, og alle de store modebrands kæmper en indædt kamp om forbrugernes gunst. Det ved alle som læser med her på siden.

Det har dog ikke afholdt de tre unge danske mænd Marius,  Gustav og Julius fra at kaste sig over netop dette marked. Med deres solbrillemærke Christopher Cloos har de taget kampen op med giganterne.

Historien lyder, at Marius på The Paloma Beach Club i Sydfrankrig mødte en mand fra Monaco ved navn Christopher Cloos som havde en så overlegen fed syfransk stil, at de valgte at opkalde deres virksomhed efter ham. Da Marius samtidig har stået for design af de forskellige solbrillemodeller, har han haft mulighed for designmæssigt at lade sig inspirere af mødet med Monsieur Cloos.

 

Pænt lækkert etui til solbrillerne

De tre unge herrer får selv produceret solbrillerne, og har derfor også fået mulighed for at få indflydelse på alle de lækre små detaljer. Det gælder både acetat som materiale, og de små mikrofjedre som sørger for at brillerne hele tiden sidder godt.

Udvalget af Christopher Cloos solbriller

I sommeren 2018, er der 3 modeller på markedet, som kan fås i flere forskellige farver.

Paloma

Med udgangspunkt i oprindelseshistorien, giver det god mening at den første model fik navnet Paloma.

Det er en meget klassisk model, som leder tankerne mange årtier tilbage, til en simplere tid.

De leveres i 4 forskellige farver, som er opkaldt efter drinks som typisk serveres ved Côte d’Azur: Bourbon, Espresso, Champagne og On the Rocks. Siden er farven Coal kommet til.

Passable

Med Passable modellen har Marius forsøgt at ramme en tidløs Hollywood stil, som samtidig har et moderne præg.

Passable kom på markedet i farverne Bourbon, Espresso og Champagne. Siden da er Grey Tonic kommet til.

Mala

I løbet af sommeren 2018 har Christopher Cloos introduceret den nye model Mala, opkaldt efter stranden Mala Plage, et af de smukkeste steder ved Rivieraen.

Mala har et lidt slankere stel end de to andre modeller, og kommer i farverne Bourbon, Espresso og On the Rocks.

Salget sker fra webshops og egen hjemmeside

Du kan købe solbrillerne i 15+ lande i hundredevis af webshops.

Det letteste er dog at købe dem i Christopher Cloos’ egen webshop. Der er gratis fragt, uanset hvor verden du befinder dig.

Christopher Cloos rabatkode

Gennem sommeren 2018 har der været kørt ret aggressivt på med markedsføring, så det har fra tid til anden været muligt at finde et godt tilbud.

Der har på et tidspunkt været en 15 % rabatkode på hjemmesiden. Den er senere erstattet med 15 % rabat, hvis man køber 2 par. en gang imellem kører de også Facebook reklamer med et godt tilbud.

Du kan læse mere om historien bag virksomheden på Business.dk og besøge deres hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *