Police solbriller

Police er blandt de førende mærker når det kommer til solbriller. Derfor er det også på sin plads, at vi løbende skriver om virksomhedens forskellige modeller. Vi har samlet vores artikler og informationssider om de enkelte modeller her, så du hurtigt kan tilgå dem. Nedenfor kan du få en masse nyttig viden om Police, i vores artikel om mærket.

Dette billede tilhører www.e-outlet.dk

Dette billede tilhører www.e-outlet.dk

 

Alle de førende solbrillemærker er startet med skitser, idéer og overvejelser. Police er ingen undtagelse på disse punkter, tværtimod. De første skitser til det, der skulle blive til Police blev udarbejdet i 1981-1982. Der blev skrevet og tegnet på livet løs, og nye idéer og tanker opstod løbende. Forarbejdet har uden tvivl været en fordel for Police.

Dengang var forventningerne til Police ikke i nærheden at, hvad mærket er i dag. De første tanker og ideer til virksomheden opstod i hjemlandet, Italien. Ingen havde forventet at Police en skønne dag ville blive til et verdensomspændende mærke som det er i dag.

 

Fart på fra dag 1

De første solbriller fra Police ramte butikkernes hylder i 1983. Allerede fra dag 1, var der efterspørgsel på de nye solbriller. Efterspørgslen har spillet en altafgørende rolle for Police. Det har betydet, at nye modeller hurtigt kom ud i butikkerne, og at der blev arbejdet på højtryk for, at levere nok solbriller til butikkerne. Det høje pres har også medvirket til udviklingen af nye produkter hos Police, og givet forøget energi og motivation i produktionen.

Efterspørgslen har også haft en afgørende rolle i Polices udvidelse til det internationale marked. Det har betydet, at der inden lanceringen i andre lande, allerede har været en efterspørgsel på virksomhedens produkter. 

I dag er Police et af de mest anerkendte mærker inden for solbriller, og findes i størstedelen af verden, der i blandt Danmark.

 

Dette billede tilhører www.smartbuyglasses.dk

Dette billede tilhører www.smartbuyglasses.dk

 

 

 

Fra solbriller til parfumer, tøj og smykker

Police skiller sig ud fra de mange resterende mærker på udviklingen. I takt med successen har Police valgt at gå ad andre veje, og producere nye produkttyper under navnet “Police”. Det betyder, at du i dag kan købe alt fra solbriller og parfume til tøj og smykker af mærket Police.

Det er vigtigt at understrege, at Police på intet tidspunkt er gået på kompromis med virksomhedens egne standarder i forbindelse med produceringen af nye produkttyper.

 

Bruce Willis, George Clooney, David Beckham og Antonoio Banderas

I 2000 tog Police en af virksomhedens største og vigtigste beslutninger . De gik fra traditionel til utraditionel markedsføring for et solbrillemærke, og brød de standarder der på daværende tidspunkt var sat. Det var nemlig ved årtusindeskiftet, at Police begyndte at bruge kendisser til deres reklamer, og det er en tradition og metode, som de stadig anvender i dag.

Det startede med Bruce Willis, der lagde ansigt til en reklame for Police solbriller. Sidenhen har andre hollywoodstjerner også lagt ansigt til reklamer for der anerkendte solbrillemærke. Stjerne som blandt andet George Clooney, David Beckham og Antonio Banderas har båret de eftertragtede solbriller fra Police.

 

 

Dette billede tilhører www.policelifestyle.com

Dette billede tilhører www.policelifestyle.com

 

Det internationale gennembrud

Den internationale succes og det endelige gennembrud på verdensplan kom i perioden 2004-2006, hvor David Beckhams ansigt var på reklameplakaterne, iført et par Police solbriller. Dette var starten til det store gennembrud for det italienske solbrillemærke.

Police har solbriller til enhver smag. Der er et stort udvalg af solbriller, hvor både design, farve, størrelse og beskyttelsesevne varierer meget.

Police har for alvor brændt sig fast på markedet for solbriller, og i dag anerkendes det famøse P logo både i Italien såvel som i resten af verden.