Prada solbriller

Prada er et anerkendt internationalt brand, som udbyder lækker mode til både mænd og kvinder. Prada blev grundlagt helt tilbage i år 1913 af Mario Prada og hans bror Martino Prada. I år 1987, godt 74 år efter Prada blev grundlagt, overtog Miuccia Prada virksomheden. Det var her, at Prada blev vendt til at være det verdenskendte modehus, som vi kender det i dag. I år 1978 bgyndte Miuccia Prada allerede at designe tøj og forskellige accessories, hvilket også inkluderer solbriller. Det er muligt at købe Prada solbriller i enkelte forhandlere i Danmark, men Prada har endnu ikke sin egen butik. Prada udbyder et hav af forskellige smarte solbriller til både mænd og kvinder. Det er muligt at finde forskellige former for solbriller. Der findes både runde og firkantede stel, såvel som det er muligt at finde stel i forskellige farver. Nogle mener, at Prada har en meget unik stil, mens andre ser deres stil som værende for markant og maskulin. Hver person har sin egen stil og smag, men Prada mærket tilbyder et bredt sortiment, så de har næsten noget for enhver smag.

Pradas specielle stil

Prada er et eksklusivt brand, som sætter fokus på komplekse og kommercielle kreationer. Moden sættes op imod stil, og Pradas skarpe forstand skinner her igennem alle kreationerne. Hver sæson opnår designet af Prada solbriller en kultstatus, da de er inspireret af catwalkens temaer. Pradas kollektioner består altid af både maskuline såvel som feminine solbriller. Der er et miks af dramatiske og smarte afdæmpede designs. Prada har en meget karakteristisk stil, så det er let at genkende brandets produkter – om det er solbriller eller tøj. Prada solbriller er især kendt for dets markante stel. Mange af deres modeller har markante stel, som skiller sig ud i forhold til mange andre mærker.

Pradas forskellige solbriller – hvad skal man vælge

Det er muligt at finde noget for enhver smag, når man kigger på Pradas mange modeller. Valget af solbrillen kommer altså meget an på, hvilken stil, man går efter. Til kvinder er det for eksempel muligt at finde runde stel med sten på, mens det for mænd er muligt at finde brune og røde solbriller. Det er endda muligt at få solbriller med et sølv eller guld stel. Der er virkelig noget for enhver smag, men det kan, som med så meget andet, være svært at finde den perfekte solbrille. Alt afhængigt af, hvilken stil man har, og hvilken stil man ønsker at udtrykke, så kan man finde den rigtige solbrille blandt en af Pradas mange populære og ekslusive solbriller.

Mænd kan vælge at gå efter et mere afslappende look med Prada solbriller, som har runde former eller, som er farverige. Solbriller med et metalstel kan også være med til at give et mere afslappende og cool look. Det anbefales, at mænd matcher deres solbriller med deres ur, så har man et guld ur, bør man vælge solbriller med et guld stel, og har man et sølv ur, bør man vælge solbriller med et sølv stel osv. Går mænd derimod efter et mere sportsligt look, så bør de gå efter de rektangulære solbriller. Det er også muligt at finde nogle Prada solbriller, som er helt sorte og har et sort kraftigt stel. På denne måde fremstilles man som mere eksklusiv og afskærmet fra omverdenen. Det kommer selvfølgelig også meget an på, hvilken stil man som person har.

Kvinder kan også vælge at gå efter det eksklusive look med nogle markante mørke solbriller, men de kan også vælge at gå efter et mere pigede look. Det har de muligheden for med de runde solbriller, som har sten på eller med nogle af de farverige solbriller. Solbriller med kraftige stel kan give et 50’er look, så er man til dette, bør man vælge dem. Derudover kan man også købe nogle solbriller med et rigtig tynd stel, som ofte giver et mere afslappet look. Har man som kvinde et meget tynd stel på sine solbriller, kan man sagtens have kjoler eller andet tøj på, hvor der er mange farver og mønstre på. Har man derimod valgt nogle solbriller med et kraftigt stel, så kan det godt være nødvendigt at tone tøjet lidt ned, da man ellers ville få et for forvirrende look.

Prada er altså alt i alt en eksklusiv modevirksomheden, som i dag både tilbyder alt fra tasker til tøj og solbriller. Deres stil kan både være meget maskulin såvel som feminin, og det er muligt at finde solbriller til næsten alle typer, da deres sortiment nemlig er bredt. Priserne på et par Prada solbriller ligger fra ca. 1200-2500kr. Deres høje kvalitet og lækre design gør Prada til en af de mest populære mærker, der findes i dag inden for solbrillebranchen. Med et par Prada solbriller er man dog altid sikker på at have et chick look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *