Lindberg solbriller – solbriller uden kompromisser

Hvis man interesser sig bare en smule for briller, har man helt sikkert bidt mærke i Lindberg solbriller, der har fået en fortjent anseelse og markedsandel de senere år. Her tale om enkelt skandinavisk moderne design, helt i tråd med traditionen indenfor dette berømte felt.

I norden har vi et særligt greb om stil, den skal være helt naturlig og forekomme ubesværet og tiltalende. Det er noget resten af verden misunder og forsøger at kopiere. Enkelthed og funktionalitet dominerer og intet i udviklingen er af produkterne er overladt til tilfældighederne eller præget af kompromisser. Der er ingen overflødige detaljer, alt er skåret ind til benet og det der er vigtigt for brugeren, uden at det nogensinde bliver kedeligt og udtryksløst. Brandet designer til alle typer, der ønsker kvalitetshåndværk, funktionalitet og unikt design.

Dansk design i verdensklasse med Lindberg solbriller

Lindberg er en dansk virksomhed, hvis succes blev grundlagt af optikeren Poul-Jørgen Lindberg, da han i samarbejde med arkitekten Hans Dissing, udviklede og designede de første briller af titanium.

Disse utrolig lette og allergivenlige briller var medvirkende til at revolutionere området og vække stor begejstring hos kunderne, der var begejstrede over de diskrete stel, der så nemt blev en del af ansigtet.

I dag drives firmaet af sønnen Henrik Lindberg, der oprindelig er uddannet arkitekt. Alt skabes efter præcis de samme kerneværdier, som faderen etablerede fra den spæde start. De bedste materialer, letvægt, klassiske faconer, lækre farver og enkelthed ud i de mindste detaljer.

Selvom brandet i dag hører blandt branchens førende navne, har intet ændret sig der. Med tiden er sortimentet udvidet med Lindberg solbriller, der fremstilles efter nøjagtig den samme fine filosofi. Brandet har vundet adskillige prestigefyldte designpriser gennem årene og kan også skrive kongelig dansk hofleverandør på deres imponerende C.V. Modsat andre brands der har fået vokseværk, er kvaliteten, værdierne og grundtanker ikke ændret spor siden de første briller kom på markedet.

Så går man med tanker om at skifte briller eller måske investere i et par gode solbriller, så er der masser af gode grunde til at kigge efter netop dette formidable brand, der med sikkerhed kan levere en vare, som ingen andre er i stand til. Kig lidt på internettet eller slå vejen forbi de lokale optikere og se det fine udvalg, der rummer modeller der passer til alle ansigtsfaconer og størrelser.

Selv de mest diskrete briller skal nemlig være med til at skabe balance i ansigtets proportioner, med deres størrelse, facon og farve. Det er ikke den store videnskab, man kan sagtens selv se, hvornår det ikke er helt rigtigt, men det kan være en fin idé, hvis man handler på nettet, at sætte sig lidt ind i grundreglerne for valg af brilletype, så man ikke ender med at blive skuffet, når man modtager pakken. Uanset køn inddeles ansigtsformer i rund, oval, kvadratisk, trekant/hjerte, Smalt/rektangulært, diamant og dråbe. Læs lidt mere på nettet og se også nogle af de mange informative små videoer der er tilgængelige om emnet, det inspirerer og hjælper med til at træffe et godt valg.

Lindberg solbriller holder

Gode solbriller bruges året rundt, de er ikke bare praktiske at have i bilen til det skarpe lys eller på stranden om sommeren. De skal være smarte, behagelige i alle situationer og helst være så lette, at man næsten helt glemmer, at man har dem på. Som tilbehør findes der ikke et bedre element til at skabe forandring og afrunde en bestemt stil, end Lindberg solbriller.

Designet rammer lige i tidsånden og rummer selve essensen af Scandinavian Cool, som står for ukrukkethed, naturlighed og en bevidst livsstil. En stil som vækker genkendelse og har en særlig status ude i resten af Verden, men som vi er vokset op med og derfor har som et helt naturligt krav og ideal til de alle de ting vi ifører os og omgiver os med til daglig.

Italienerne er nok kendte for deres solbriller, men deres volumen og omfang af logoer og unødvendig pynt, er helt anderledes i udtrykket, der er langt mere støjende og opmærksomhedskrævende, end mange danskere faktisk bryder sig om. Det der er måske er fint ved rivieraen, betragtes ikke altid som god afdæmpet stil i norden. Vælg derfor lokalt design i solbriller, det er udarbejdet med rødder i skandinavisk designtradition, hvor det gode håndværk, kundens livsstil og komfort er i hovedsædet.

Lindberg solbriller sælges, som nævnt, over hele kloden, så det skulle være muligt at få fingrene i et par lige meget hvor man befinder sig. Har man først prøvet dem en gang, så er der ingen vej tilbage til andre mærker, men til gengæld føler man nok heller ikke det store behov for at skifte dem ud foreløbig, fordi designet er helt aldeles uden udløbsdato og vil kunne bruges uanset, hvilken vej modens luner blæser i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *