Ray-Ban Aviator solbriller – tidløs klassiker

Markedets, i dag, uden tvivl mest eftertragtede solbriller er af typen Aviator, som med den unikke stil, og det luksuriøse design er helt uimodståelige og iøjenfaldende. De kostede engang det hvide ud af øjnene, men det er ikke tilfældet mere. I dag er udvalget enormt, og uanset dit budget, kan du købe et par Aviator solbriller.

Denne artikel vil give dig en indsigt i historien bag Aviator, som har budt på både opture og nedture. Vi har lavet en kort gennemgang af den lange historie, og gjort den letforståelig. Derudover vil du blive klædt på til at kunne kende et par Aviator solbriller på lang afstand, og ikke mindst få en top 5 liste over anbefalelsesværdige Aviator solbriller.

INTRO OM AVIATOR SOLBRILLER

Ray-ban, som står bag Aviatormodellen, har længe været markedslederen. Det er et af markedets ældste mærker, som gang på gang producerer nye prestigefyldte produkter til en overkommelig pris. De mest populære er af typen Aviator, som i mange år har været blandt den absolutte top i modebranchen.

Aviatormodellen har mange år på bagen. De første planlægninger skete i 1936, hvilket betyder, at Aviator så dagens lys før mange af de, i dag, veletablerede mærker fandtes. Det har medført, at Ray-ban har haft mange år til at udvikle og forbedre produktserien.

En af de største begivenheder i solbrillebranchen, er skabelsen af Aviatormodellen, som i mange år har sat  dominerende standarder på solbrillemarkedet.

HVAD ER AVIATOR SOLBRILLER

Aviator er en af markedets mest lukruriøse solbrilletyper. De smelter alle aspekter af kvalitet sammen, for gang på gang, at ende ud med et populært produkt.

Aviator solbrillerne er luksus fra ende til anden. Alt er gennemtænkt, lige fra glasset og stellet til den yderst lækre indpakning og emballage, som Ray-bans Aviator solbriller bliver fragtet i. Intet er overladt til tilfældighederne.

Du kan kende Aviator solbrillerne ved den unikke form og den gode UV-beskyttelse, som størstedelen af alle solbriller af denne type er udstyret med.

DERFOR SKAL DU KØBE AVIATOR SOLBRILLER

Ray-ban har altid haft et flair for komfort. De imponerer gang på gang med nye Aviator solbriller, hvilket har medført, at de sælger som varmt brød. De er flere gange blevet udnævnt som markedets førende produkttype.

Selvom Aviator har mange år på bagen, så er stilen ikke out-dated. De byder på markedets absolut mest hotte designs, og derfor bør du købe Aviator solbriller.

De kombinerer lækre detajler med en intet mindre end yderst lukrativ pris.

HVAD KOSTER AVIATOR SOLBRILLER

Prisen svinger fra mellem få undrede kroner til flere tusinde kroner, alt efter hvilken specifik model der er tale om. Følgende tabel kan hjælpe dig med at danne et overblik over modellerne og de dertilhørende priser.

 

[table id=1 /]

 

 

HVORNÅR BLEV DE LAVET

Aviator blev skabt i 1936, men der kommer jævnligt nye produkter i produktserien.

 

HVEM BRUGER AVIATOR SOLBRILLER

TABEL OVER KENDISSER MED AVIATOR

 

5 RAY-BAN AVIATOR SOLBRILLER

  1. Ray-ban 3025 – anmeldelse af Ray-ban RB3025  –
    [afflpad_link id=”3647″ url=”http://www.smartbuyglasses.dk/designer-sunglasses/Ray-Ban/Ray-Ban-RB3025-Aviator-Large-Metal-001/4F-19147.html”]KØB HER[/afflpad_link]
  2. Ray-ban 3044 – anmeldelse af Ray-ban RB3044 – KØB HER
  3. Ray-ban 3026 – anmeldelse af Ray-ban RB3026 – KØB HER
  4. Ray-ban 3460 – anmeldelse af Ray-ban RB3460 – KØB HER
  5. Ray-ban 3479 – anmeldelse af Ray-ban RB3479 – KØB HER

HISTORIEN OM AVIATOR

Produkttypen, som senere skulle blive til det vi kender som Aviatorsolbriller, blev udviklet i tæt samarbejde med det amerikanske luftvåben. For Ray-ban var målet klokkeklart; at få solbrillerne til at opfylde de opstillede krav fra luftvåbenet bedst muligt. Kvaliteten og designet var i højsæde, og har været det lige siden hos Ray-ban, som gang på gang skaber luksuriøse og prestigefyldte solbriller.


EKSKLUSIVE TILBUD PÅ AVIATOR

 General John MacCready spillede en altafgørende rolle under skabelsen af Aviatormodellen. Efter gentagende beklagelser fra piloterne over hovedpine og blænding, mens de befandt sig i luften, traf General John MacCready en altafgørende beslutning; nemlig at få Bausch & Lomb til at producere det, som i dag er millioner af menneskers foretrukne solbrilletype.

Produktionen og udviklingen af Aviatorsolbrillerne gik over alt forventning for Bausch & Lomb, som valgte at tage patent på produkttypen den 7. maj, 1937, og samme år gøre solbrilletypen tilgængelig for offentligheden fra landets butikker.

AVIATOR SOLBRILLERNE I DAG

Efter startskuddet gik det hurtigt. Startskuddet betød nye standarder og enden på en periode domineret af lavkvalitetssolbriller, uden den mindste smag for detaljen. I 1937 tog Ray-ban en af virksomhedens helt store beslutninger; nemlig at sætte Aviatorsolbrillerne i handel. Med beslutningen fulgte både millionomsætning, branding og fundament for dannelsen af nutidens største trendsætter på markedet.

Udvalget af Aviatorsolbriller er større end nogensinde før, og priserne går fra få hundrede kroner til flere tusinde – vel at mærke, for produkter, hvor høj kvalitet er standard. Markedet er domineret af Ray-bans unikke solbrilletype, som er designet ned til mindste detalje, i en stil, som gør solbrillerne luksuriøse, eksklusive og prestigefyldte.

Der er dog ét stort spørgsmål i forbindelse med de tidlige år for Aviatormodellen – nemlig, hvem der gjorde dem populære. Hvem der skabte modellens store gennembrud på allerede propfyldt marked. Æren ligger hos Generalen og ikke mindst actionstjernen Tom Cruise, som har båret luksuriøse Aviatorsolbriller i mange år.

KØB AVIATOR SOLBRILLER HER

Når du skal købe luksuriøse Aviator solbriller, er der en række fordele ved at handle hos SmartBuyGlasses.

Du kan købe dem direkte hos forhandleren her